autumn


weekend

Nu är det äntligen helg. Var ute o fotade lite en snabbis när jag kom hem sedan blev det att ställa sig framför kameran ett tag och ta lite ego bilder... heh. nej men idag var det skolfoto, vilket jag hatar. Man ställer sig på plats och tror att man ser någolunda okej ut, men när man väl får hem bilden så ser man ju förjävlig ut. Varje år.

Idag fyller min lillebror 13 bast, vilket ska firas idag med familjen. Det blir en hemmakväll helt enkelt.



Ur arkivet - Stockholm


trött chey!

Det här blir ett riktigt snabbt inlägg bara för att. Dagen spenderades i skolan, förvånade? nej det är ju måndag och ny vecka! Hade två lektioner sedan media. Rätt så mycket roligare denna media lektion än de förra veckan. Vi fick lägga till ljudeffekter på spökhistorier, mycket flum blev det men estet är väl typ kännt för det? Nu senare på kvällen blev det att dra iväg på innebandy-träning. Kul att vara tillbaka igen efter ett alltför långt uppehåll.
Nej klockan är 23.00 och jag är dödstrött så sängen väntar... snabbinlägg, yeahright!

brudens bäste man

Det här var nog en av den mest sega söndagen på riktigt länge, har inte gjort mycket alls!
Men denna söndag kväll på spenderas framför tv:n och filmen brudens bäste man - som jag förövrigt inte sett. Men den har redan börjat och än så länge verkar den heeelt okej!

The worst day!?

Söndagar är alltid lika sega enligt mig, det är då man får lite smått ångest att helgen är slut och att man måste gå upp så tidigt igen och dra sig till skolan i 5 dagar innan man får sova ut igen, + att det är då som man måste börja tänka om och börja sätta sig framför, som nu i mitt fall, LÄXOR!!
Söndagar måste ju bara vara den värsta dagen!?

Aja, lite om denna helg då! Helgen började skitbra, tjejkväll hemma hos Johanna med film och snack, fler sånna tack!! Vi kollade på filmen "jag saknar dig" som jag såg för andra gången. Johanna däremot såg den för 5:e gången, fattar verkligen inte hur hon orkar se filmer så många gånger. Vi såg faktiskt inte ens klart filmen om jag ska vara ärlig för jag tröttnade så fort! Fan vad tråkig jag ska vara då, men jag kan verkligen inte sitta och kolla på filmer mer än en gång. Jag tycker det är tråkigt när man vet vad som händer och det blir inte samma sak! någon som känner desamma?
Gårdagen fick en jättebra start eftersom att jag träffade Cornelia som jag inte träffat på ett helt år!!! Vi fikade sedan var det dags för mig att fixa mig inför kvällen då det blev att dra och möta upp Malin, som jag sedan drog hem till Max med och firade honom med lite annat härligt folk! Riktigt trevliga!
Nej nu blir det plugg, usch!

mellanlandning

Kom hem för en stund sen efter att ha varit med Cornelia, så snäll tjej!!, som jag förövrigt inte träffat på mer än ett år!!!!! Vi gick runt en sväng ner till hamnen och sedan satte vi oss på ett café och fikade en stund! Sen var de dags för mig att dra hem igen! och det här gången blir det att träffas igen inom ett år, kändes som alltför länge sen!
Ska börja göra mig iordning inför kvällen, ska nämligen dra och möta upp Malin sedan ska vi dra iväg hem till Max som fyller 16 idag och fira honom!! Nej nu måste jag byta om och fixa mig lite! ha en grym lördagkväll för det ska jag!!!!!

Klar och redo för kvällen!

Nu är jag klar för att alldelles strax dra iväg till Johanna där kvällen ska spenderas!
Hoppas ni alla får en grym fredag!

Helg

Åherre vad skönt med helg nu!!!! Den här veckan har gått väldigt fort men ändå kändes det som om det var på tiden att det blev helg snart!!!
Idag skulle jag egentligen gått till 12.40, vilket är heeelt okej för en fredag. Men eftersom våran lärare var sjuk så var lektionen inställd - vilket betydde att vi fick sluta tidigare, 10.50 dvs... eller våran lärare släppte oss faktiskt ännu tidigare så 10.30, vilket var riktigt skööönt, kunde ju inte bli bättre!
Efter skolan drog jag tsm med Johanna, Minna och Cicci till centrum och gick lite i affärer - jag blev faktiskt lite chockad, eller chockad och chockad, jag blev väl mest förvirrad när jag såg "höstens nyheter" på lindex, en orange stickad lång tunika till ett par knallrosa strumpbyxor!!! INTE snyggt enligt mig!
Efter ett tag så kände jag och Johanna att vi var tvugna att dra för att hinna med bussen, så vi drar och sätter oss och väntar på bussen - som aldrig kommer!!! blir lite smått irriterade och kollar på klockan.. 11.50, och den skulle gå 11.45.. trodde vi.. så vi kollade på den där skärmen vid bussarna som visar när bussen går, vet ni vilken jag menar? iaf så inser vi att det inte kommer någon buss den timmen utan bussen igår inte förens om lite mer än en timme!!! så vi fick dra oss mot tåget och ta tåget heeela långa vägen hem! Men det funkade det med!
Nej nu ska jag göra mig i ordning för att senare dra iväg till Johanna där denna kväll spenderas - tjejkväll med middag och film! Kan det bli bättre!!??

Ha en bra helg allihoooooop!




What would i do without you?

Kom hem för en stund sen efter att jag hade skjutsat Johanna till bussen som hon skulle ta hem. Vi satt och käkade en massa godis -  inte bra!!! - och kollade på tv en stund innan vi försökte, verkligen försökte att plugga lite matte. Men det gick verkligen inte, vi läste uppgiften, fattade NADA, sen slog vi igen böckerna och satte oss framför datorn och töntade oss framför kameran ett tag! Here's the results!!

Sjukling

Bara jag som känner att det börjar bli riktigt kallt ute nu? Bara jag som känner för att mysa ner mig i sängen med täcke och kolla på film heeeela dagen? Bara jag som känner mig SJUK!?  Usch detta är inge kul. Jag blir inte sjuk så ofta, vilket är tur.. men däremot när jag väl blir sjuk är det förjävlig.. vilket inte är lika kul!
Jag får helt enkelt vänta och se till imorrn om jag orkar sätta mig på bussen och tåget och dra mig heeela vägen till skolan - slutar vid lunch imorrn (hoppas jag!!!) eftersom nägra utav lärarna är sjuka dem med!
Nej nu ska jag käka godis som min älskade mamma kom hem med till mig och kolla på tv helt enkelt och hoppas på att jag blir bättre till imorrn
- tveksamt!



mediadag

Idag var det mediadag. Vi fick klippa ljud idag.. vilket betyder att vi fick en "uppläsning" av vår lärare på datan där han hade sagt fel flera gånger och gjort maaaaassa konstiga ljud som vi skulle klippa bort så det inte blev några fel osv. Till en början var det väl helt okej, men efter någon halvtimme- timme så var jag helt slut och ville bara sluta - har fortfarande några jävla ord som han upprepa i huvudet - inte kul!!! - Sådär satt vi i drygt 4 timmar och klippte, helt slutkörd efter! Senare nu på kvällen mötte jag upp Jessica och vi gick en kvällspromenad och det blev en hel del snack! Härligt slut på en seg dag!


hahah ja jag vet att det ser ut som att vi har hörselskydd på oss.. och ja, jag vet att det inte är världens snyggaste bild på mig. men vad fan gör det lixom? ;)

mitt.huvud.sprängs.påriktigt

Igårkväll och även i morse kände jag mig astaggad på att äntligen få dra och träna igen. Har inte varit på innebandy träningarna på år och dar känns det som. Men så blev det inte idag heller, efter en lång mediadag så kände jag inte för att träna längre, plus huvudverk och hunger, inte kul alls!
Föresten, idag började vi med ljud.. vilket inte var så farligt. Jag tyckte det var rätt kul och garvade som fan! Får se hur det blir imorrn! åh.. från 10.30 till 17.00 imorrn, hoppas, hoppas, hoppas att vi får sluta tidigare imorrn för jag vet helt seriöst inte om jag orkar gå till fem imorrn!



en typisk söndag

Idag har jag verkligen inte gjort någonting, jo - sovit, duschat och ätit! skit trist! Sen kom jag självklart på att jag var tvungen att plugga också - då blev dagen genast ännu bättre! eller?
Den här dagen är en typisk söndag med andra ord!
Imorrn är det skola igen.. jippie.. nej, imorrn börjar jag med ljud i skolan. Vet inte riktigt vad det innebär, men vad jag har hört så ska vi sitta och redigera bort ljud som våran lärare sitter och gör! Låter lite halvt creepy om jag ska vara ärlig men men! ska det göras så ska det!

Vinst!

Som jag skrev tidigare så drog jag och kollade på när min brorsa spela fotbollsmatch idag. De vann med 2-0, riktigt bra var de!! Min brorsa gjorde första målet, vilket jag missade eftersom jag kom när de redan hade börjat spela, illa illa!!
Blev lite bilder - här är en av dem!


saturday the 17th

Idag hade jag tänkt att dra iväg till tumba en sväng och möta upp några att spendera eftermiddagen/kvällen med. Men det sket sig helt o hållet :(
Vet inte riktigt vad jag ska göra istället. Kanske drar med mig kameran och åker iväg och kollar på min brorsas fotbollsmatch - ja så får det nog bli!!


These beautiful rings



Åhh.. vad jag vill ha dessa ringar, men för tjej som mig utan pengar finns detta bara i drömmarna, pengar vart fan är ni? :( om nån där ute har sisodär 500 spänn löst som den inte behöver och jätte gärna vill köpa dessa till mig, HÖR AV DIG! ... skämt o sido..




aldrig vart så skönt med helg!

Usch vilken seg dag det har vart idag, har bara velat sova, får ju aldrig sova ut känns det som, plus att det gick sådär i skolan. Trött, sliten och lite småsjuk, aa de orden skulle jag beskriva mig själv med just nu! Men äntligen är det helg, och i helgen ska jag vila och sova ut! Skit trist - jag vet! men så är livet om man vill bli frisk!!

skit dag.

Idag var en dag som jag helst inte lägger på minnet, allt gick helt seriöst åt helvette.. okej överdrivarN här.. men det var verkligen inte en rolig dag!!!! Allt började med att jag 10 min innan jag skulle gå hemifrån kom på att jag skulle packa ner idrottskläder, en grej till historian och datan. Slängde ner allt i två väskor som tillsammans vägde blyyyy. Sedan var bussen försenad och jag blev skit sur för att jag redan hade stressigt och jag trodde att jag skulle missa tåget som jag senare hann med ändå, hatar sl at moment!!! När jag väl satt på bussen så kommer jag självklart på att jag inte skulle ha historia... så grejen jag tog med och datorn var ju helt onödigt att ta med. Inte nog med det så missade jag lunchen i skolan och sedan sprang jag 4 km på idrotten... vilken jävla dag!

Ber till gudarna att eran dag varit bättre!!!


Life on top right now

Igår var det måndag, alltid lika jobbig.. vi hade 2 lektioner sedan media resten av dagen. En av de bästa dagarna på media hitills, har aldrig garvat så mycket som igår. Kommer verkligen sakna Film/TV (sista dagen idag) om jag ska vara ärlig, skit kul. Vi spelade in en "långfilm" och det var så mycket sjukt som hände så det blev en hel del skratt. Vi skulle även klippt i filmen igår och lägga till ljud osv. men det var någon annan som hade utbildning så vi fick inte tid till det igår. Vi skulle istället gå till 18.00 idag så skulle vi klippa hela dagen... och ni kan ju gissa er till hur det gick.. utbildning även idag så det sket sig. FAN OCKSÅ.. först SVT sedan klippningen!!! vad e det här?

Aja inte mycket att göra med det.. bra rubrik "life on top..." också bli det ett depp inlägg typ! Nej nu till det bättre, tränade inte igår.. (fan nu blev det depp igen ju).. nej men det kom en del ivägen och jag börjar känna mig sjuk :/ Träffade Jessica och Johanna efter skolan så det blev en hel del snack, vilket behövdes efter en del saker som hänt.. nej ni får hare bra så höööörs vi!





fest med nya klassen

Länge sen jag bloggade nu, men hinner ju aldrig.. ska verkligen försöka hinna oftare!

Igår var det - som ni kanske förstår av rubriken - fest med nya klassen. Riktigt jävla kul var det och något som måste göras om! Så grymt folk! Vi käkade och satt och snackade ute på Rickards (som vi var hos) terras i flera timmar! Härlig lördag med andra ord!

Jag, Johanna och Moa igårkväll

 

 


flowers


7/9 - 2011

Skit tråkig rubrik insåg jag just men kom verkligen inte på någon. Idag skulle jag egentligen slutat vid halv 3 men fick sluta 2 timmar tidigare, alltså halv 1. Inget att klaga på direkt!! Ja, vad har hänt egentligen?, JO JUSTFAN vi har ju fått våra datorer från skolan nu. Helt sprillans MacBooks, åh gillar och skryta om det eftersom vi på ES-programet är de ända från 1:an som får Mac datorer.
Har inte fotat på ett tag nu, var ute en snabbis för några dagar sen och fick syn på en blomma som jag fotade, lägger upp bilder i ett annat inlägg. I skolan är det just nu "prova-på-veckor", då ska vi i tre veckor prova på film/TV, sedan tre veckors ljud och sedan Foto. Jag tror ni fattar. Ja, så är läget just nu. Det jag ville komma fram till var iaf att jag inte har fotat speciellt mycket på ett tag nu så jag har inte speciellt mycket bilder att lägga ut. Men det ska det bli ändrig på!







Nej, jag har inte dött...

... Om ni nu tror det eftersom det inte direkt var igår jag bloggade om jag säger så!
Lite uppdate tänkte jag ge nu iaf. Jag har ju börjat gymnasiet nu och jag är mer än nöjd med min klass och skolan, riktigt jävla kul faktiskt! Det är jätte sköna dagar med 2 heldagars foto i veckan vilket jag just nu avgudar eftersom jag är rätt trött på att plugga at moment!
I vår skola är det väldigt bra utbildning på både foto och film/TV och även ljud så därför får vi prova på alla inriktningar för att sedan göra ett omval ifall man nu skulle ändra sig och upptäcker att man hellre vill gå t.ex. film/TV ist för Foto. Just nu håller jag på och prova på film/TV, vilket är skit kul. Kan ta mer om det i ett annat inlägg ifall ni vill veta mer om det dvs... detta skulle bli ett snabbinlägg, yearight!
Nej uppdaterar mer i morrn, fotade lite idag efter att kameran legat på bordet alltför länge kännde jag! Så det blir säkert en del bilder också!
Hare! 



RSS 2.0