Nu gäller det

Nu är det inte långt kvar innan man ska dra mot gymnasiet. Just nu är jag sjukt nervös och vet inte vad jag ska göra, går bara runt. Men jag vet att det kommer gå skit bra så det är vell bara ha den inställningen så glömmer man vell nervositeten. Ska möta upp Johanna påvägen, tur att jag har den bruden med mig! Nej nu måste jag dra!
wish me luck!!



the beautiful ones

| Canon EOS 1000d | Canon Lens EF 1.4 |

Fotograf: Jag (emmanilssonsfoton.blogg.se)
Modell: Johanna (johannasphoto.blogg.se)


Ballerina fairy tale

♥ | Canon EOS 1000d | Canon Lens EF 1.4 | ♥


Fotograf: Jag (emmanilssonsfoton.blogg.se)

Modell: Johanna (johannasphoto.blogg.se)

 

 


Hagaparken

Idag åkte jag in och fotade med Johanna i hagaparken. Första gången jag är där faktiskt vad jag kommer ihåg, och jag vet att jag verkligen missat något. Det är verkligen det perfekta ljuset i templet som ligger där, trots att det var rätt molningt ute och rätt så mörkt där inne så blev det ändå perfekt ljus på bilderna. Just nu håller jag på o redigerar dem så dem kommer upp aaaaalldelles strax!


one week

Gud vad sommaren gått fort, nu är det bara 1 vecka kvar innan jag sitter i mitt nya klassrum, min nya skola, nya klasskompisar, nya lärare, till och med ny betygsättning. 1 vecka till gymnasiet, 1 VECKA!! är jätte nervös eftersom allt är helt nytt, men är samtidigt så himla taggad just för att allt är så nytt. Och att jag går en fotoklass vilket jag läängtat efter, ska bli så jäkla kul!!!
I grundskolan så har ju alla i ens klass samma ämnen, förutom elevens val och spåk osv. Men mestadels så har alla i en klass samma ämnen samtidigt och sitter isamma klassrum, visst så kommer det säkert att vara även i gymnasiet, men eftersom jag går i en fotoklass så innebär ju det att alla i klassen har iallafall ett gemensamt ämne, att fotografera! Det kommer verkligen att kännas annorlunda, från att vara en av få som gillar att fota i klassen till att dela intresset med alla i klassen!
Jag tror det är därför som så många är så taggade till gymnasiet, just för att man får gå en inriktning som man valt själv. De som gillar sport.. går med folk som gillar sport, de som gillar sång.. går med folk som gillar sång osv!
Men gud vad jag kommer sakna min grundskole-klass. Vi hade så jäkla kul. Kommer kännas konstigt att inte börja med dem nu igen efter sommaren, för någonstans har jag alltid tänkt att nu slutar vi nian, vi nörjar gymnasiet, och vi ses igen i grundskolan, det har lixom inte släppt att nu är det slut och de flesta går åt olika håll och jag kommer inte att träffa de felsta igen kanske... synd! , buuuut life must go on!




Aldrig mer

Igår var jag in till stan tillsammans med Johanna för att köpa biljetter till biopremiären av filmen "Jag saknar dig". Vi har länngtat så jäkla mycket efter att den ska ha premiär nu asså! Under våran läsvecka i skolan den här terminen som var så läste vi boken, som heter "jag saknar dig, jag saknar dig". Vår lärare sa då att den skulle komma ut som film i slutet av sommaren och sen dess att vi läst ut boken har vi längtat och längtat asså! Den är helt sjukt bra och får en att tänka så himla mycket på alla som står en nära!!!!

Eftersom jag och Johanna inte träffats på hela 3 veckor så gick vi och käkade och babblade om allt, verkligen allt! Usch vi får aldrig mer vara ifrån varandra så här länge!!


Liseberg 11-11

Är helt slutkörd nu asså. Gick upp 8 imorse, käkade frukost och sedan drog vi iväg till liseberg så att vi skulle vara där när de öppnade, kl. 11.00. Sedan var jag tsm med min familj på liseberg ända till de stängde nu på kvällen, kl. 23.00. Vi var alltså där i 12 timmar och det känns på mina ben kan jag säga!

Åkte bl.a balder, spinnrock, kanonen, lisebergsbanan, hang hai och kållerado. Hoppade atmosfear, usch inget för mig, var nära till att åka den faktiskt men sedan efter att vi åkte parisehjulet och jag tyckte det var lite småläskigt så kände jag att atmosfear, frittfall 146 m upp i luften.. inte var något för mig. Höjder är inte min starka sida!
Men vi kom faktiskt inte hem tomhänta denna gång, vi vann faktiskt en stor pimpim, zoo och en fruxo "tablettask", 4 kg tsm. Och även 5 små plopp.
Nej nu blir det att sova för att återigen dra till Liseberg imorrn, eller idag blir det ju nu....



göteborg

Vaknade runt 9 i morse och åt frukost, gjorde mig i ordning och packade kläder, sedan, runt 11 åkte vi hemifrån och efter en 6 timmars lång bilresa kom vi äntligen fram till Göteborg! Vi tänkte egentligen dra till Liseberg idag och imorrn men vi bestämde oss för att göra det imorrn och på fredag ist eftersom det regnade så jäkla mkt här när vi kom hit! Så istället gick vi på stan och åt en gryyyymt god middag på en resturang! Helt proppmätt efteråt, gick nog upp ett par kilo efter den middagen känner jag!
Ja typ så har min dag sett ut! Nu blir det att sova så man orkar upp till Liseberg!


Högklint

I Tordags åkte vi till Högklint, en hög klippa. Det var första gången jag var där, det vad skit fint och man såg ända till visby (bild 2). Vi åkte även dit i Fredags för att se på solnedgången men det blev massa moln så ingen solnedgång blev det men det var så jäkla fint ändå så det spleade ingen roll!


Medeltidsveckan 2011

Som jag skrev i inlägget innan så besökte vi Medeltidsveckan på Gotland. Det var inget som vi hade planerat utan vi läste om att det skulle vara invigning och gick dit för att se hur det var...  det var nog första gången mitt liv som jag kände mig sjukt annorlunda i mina kläder, hehe. Alla hade medeltidskläder kändes det som och som min mamma sa "hmm.. just nu känns det inge konstigt att det står en medeltidsmänniska i kön till kiosken." Det var verkligen jätte mysigt med alla olika stånd där de sålde att mellan smycken, mat och olika medeltidskläder. Jag är ingen människa som skulle kunna bli så insatt i dedär, klä ut mig osv. men det var verkligen mysigt att uppleva!

 

 

 


home sweet home

Äntligen hemma efter 1 vecka på Gotland. Har haft så jävla kul men det är ändå så skönt att äntligen få komma hem och sova i min egen säng och att få träffa mina älskade katter som jag saknat sjukt mkt under veckan. Kom hem runt halv 11 - 11 igår kväll nångång om jag inte minns fel. Var sjukt trött så somna på engång... och så vaknar jag till detta skit väder! Usch! Vi har haft jätte bra väder hela veckan på Gotland, regnade bara EN gång och det var under några timmar på eftermiddagen under söndagen.

Som sagt så har vi haft det skit mysigt och roligt och vi bodde i ett jättefint hus precis vid Visby! Vi har bl.a vart på stranden och badat såklart, åkt längts upp på Fårö och även längst ner till Hoburgsgubben. Vi har även åkt gokart och segway. Segway var första gången jag åkte, åkte på ett "prova på" ställe så det blev en snabbis, men skit kul vare! Vi var också på invigningen av Medeltidsveckan. Vi har aldrig varit på Gotland under Medeltidsveckan och det var heller inget vi hade planerat! Så jag tyckte det var skit mysigt! Mer om medeltidsveckan kommer i ett enskilt inlägg!

Alldelles nyss hörde jag åska utanför så idag blir det att redigera lite bilder från gotland som jag tänkte lägga upp senare!



RSS 2.0