jag.överlevde..iår...igen

Idag var det som sagt skoljoggen, hela skolan som springer 7,5 km dvs. Det var rätt så skönt väder o springa i, sjukt mycker bättre än om det hade varit dövarmt och kvavt! Jag blev rätt så nöjd med min placering, kunde gått bättre  men kom iaf på 34:de plats av alla elever (100+), av tjejerna vet jag faktiskt inte. Resultatlistan kommer nästa vecka..
aja som sagt jag överlevde, som alla andra år!

big happiness!!

Just nu är jag så grymt glad!!! Jag har inga läxor eller prov kvar att göra, jag har beställt klasströjorna OCH jag fick reda på att jag fick MVG i alla so:ämnena idag!!!
GUD SÅ SKÖNT!
Imorrn är det skoljoggen, men först ska jag smälla i mig en pizza och bara njuta av att det faktiskt snart är sommarlov! Hare bäst!

duktiga tjejer!

I måndags var det intervall träning på idrotten, senare den kvällen drog jag med mamma och powerwalkade ca. 3 varv runt slingan (7.5 km). Efter skolan idag drog jag iväg med Johanna och sprang på slingan, vi var skitstolta (första gången vi springer tsm, vilket vi måste fortsätta med, så kul!). Imorrn äre konditionstest som gäller och fredag skoljoggen, som den är hela 7.5 km!! åh.. kommer vara helt slut på lördag! men men.. inte långt kvar nu till skolavslutningen! SÅ SKÖNT, SÅ TRÅKIGT! Vill inte skiljas ifrån underbara 9A!

pink flow

 


Virkat

| 79:- LINDEX |


ny design!

Äntligen känner jag mig iaf hyfsat nöjd med min bloggdesign!
Om du inte ser den nya designen: tryck F5!


2011 - 05 - 17

.. Snart klar med designen. Fixat menyn lite som NÄSTAN är klar, lite saker som behöver fixas med länkar och skit, ni fattar! Hoppas kunna publicera den i helgen! *håller tummarna!*

Idag var jag nere på "stan" med bästa tjejerna, Johanna och Jessica. Shoppade lite grejer, bl.a en skit fin bikini! Efter att ha gått runt en stund så bestämde vi oss för att åka o smälla i oss en pizza, mums! länge sen! Juste.. har ni läst om dedär om att jorden går under på lördag? ska man tro på det? jag vet inte riktigt om jag vågar tro på det helt ärligt, så äckligt rädd för såntdär! :( Aja man får vell tro vad man vill men hoppas att det inte händer!!!!! ellerhur?


sextoooon!

Herregud vilken dålig uppdatering! Vet inte riktigt vad som hänt har inte fått tid att sätta mig vid datorn (iaf inte för att blogga).

I fredags blev jag hela 1 år äldre, woooow vilken skillnad, nej inte direkt va? man känner ofta ingen skillnad, eller "man" skriver jag, har ju ingen aning om vad ni känner men enligt mig så är det inte någon skillnad alls, gud vilket svammel det blev! Det blev iaf en riktigt lyckad födelsedag, fick bl.a en till laptop, en mini denna gång (jag ville ha en liten som jag kunde ha med på olika resor och till skolan osv). Fick även en nytt kameraobjektiv. Men det var försenat så får det förhoppningsvis nästa vecka! buhu.. orkar inte vänta!
Håller även på med en ny design som jag snart ska publicera. Ville ta lite nya bilder, men eftersom objektivet är försenat så vet jag inte riktigt hur jag gör! :/ HÅLL UTKIK HELT ENKELT!




RSS 2.0