HOT HOT HOOOOOT!

GUD vad varmt det börjar bli ute, nu kanske man kan bada också.. hmm.. aja det är sjukt skönt att det äntligen börjar bli varmt, men jag kan ju säga att gå på en buss mitt på dan med massa andra folk är ju inte direkt svalt!!!! Usch! Men bor man där man bor och buss är ända alternativet så får man helt enkelt ta och leva med det!
Gårdagen och natten och även en stund nu på eftermiddagen spenderades med min allra bästa vän Johanna, vi låg i solen ett tag och fixade med våra naglar och snackade en massa!

ÅHH... finns inte ord som kan beskriva den tjejen!


Värmen är tillbaka!

Guuuud så skönt att värmen äntligen är tillbaka, det har vart så jäkla trist när det varit mulet och regnigt! Jag hoppas värmen är här för att stanna nu också för nästa vecka tar Johannas sommarjobbstid slut och sommaren kan börja på riktigt!!!! Vilket vi ska fira nu i helgen med hemma kväll hos Johanna!! Wohooo!
Förmiddagen idag spenderades ute på altanen på baksidan i bikini och shorts och smoothie i handen! Solade i ca. 1 ½ timme innan det var dags för lunch! Hemma gjord pizza m. chaminjoner, skinka och ruccola blev det! MUMS!
Ikväll blir det att träna i ca. 1 och en halv timme med innabandy laget, ska bli skönt att få röra på sig lite efter all tjock mat på midsommar!!







Rösta på min klänning på Nelly.com!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

 

Såg att det var en del som hade varit med o tävlat i nelly.com's kläddesignstävling och var bara tvungen att designa! Just nu har jag två, skit schysst om ni röstar på någon eller varför inte på BÅDA!, puss! Tack på förhand!


Vi går mot mörkare tider

Igår var dett midsommar som ni såklart (hoppas det iaf) visste! Sjukt mysigt! Vi brukar alltid åka till ett ställe nära vårat landställe o fira tillsammans med andra, men i år fixade vi en egen midsommarstång och klädde med massa blommor! MEN, we didn´t follow the flow.. utan vi körde på vår egen stil och behöll toppen av tallen sådet såg ut som en gran uppe på. Skit fult.. men vad gör det lixom? ;)

Senare på kvällen drog vi och spelade fotboll och sedan drog några stycken och badade, dock INTE jag! Skulle aldrig bara, usch kaaallt!

Men nu går vi mot mörkare tider igen, igår var det ljusaste dagen på året och nu blir det som sagt mörkare och mörkare varje kväll/natt! Nej nu ska jag stänga ner o va lite social, hoppas ni hade en grym midsommar!


Midsommmaaar!

Glad midsommar på er alla! Nu är håret, sminket, packningen, kläderna och allt annat klart! Nu väntar bara ca. 1 ½ - 2 timmars bilresa till mitt landställe! Mysigt! Hoppas ni får en grym midsommar! Puss!


Kväll med tjejerna

I lördags var jag hemma hos Johanna tillsammans med Jessica och käkade middag. Freddie och Vargas var också med en stund, mysigt med deras bordsskick.. not!
Senare på kvällen blev det dans och snack!
Ni är så underbara Johanna Sundh och Jessica Hellgren, så sjukt jävla glad att jag har er!


café

Idag drog jag ner och mötte upp Johanna på stan o tillsammans drog vi och tog en fika på Cafét. För min del blev det rabarberpaj med vaniljsås - s.u.p.e.r.g.o.d! Så jäkla underbart o ha en vän som henne, en som man kan snacka om precis ALLT om.

 


Den bästa tidpunkten på året...

... måste väl ändå vara nu?! en av de bästa iaf. Bara kunna softa hela dagarna, dra till stranden o bada (har inte badat än i år - badkruka!!!), dra till hamnen o käka glass, sena utekvällar med vänner, övernattningar hos kompisar, grilla o ja, NI FÖRSTÅR! love, love, love!!!!
De flesta sommarjobbar, men ikke jag, fick tyvärr säga nej till min sommarjobb eftersom vi ska iväg både utomlands o gotland de veckorna + att det var veckorna som mina föräldrar har semester så ja, det blev inge med det! men men inget o göra, dock skulle pengarna inte sitta helt fel nu!!

ojojoj, glömt o skriva hur jäkla skönt det känns o äntligen ha gått ut grundskolan!! Skolavslutningnen var inte så jobbig som jag trott, däremot i klassrummet senare när vi skulle få betygen blev det mer jobbigt o tårarna var påväg, men höll de inne!
Jag blev grymt nöjd med mina betyg o för er som bryr er fick jag 12 MVG:n och 6 VG:n!

Ha en suverääään sommar!


summer beauty


Foto: Jag (http://emmanilssonsfoton.blogg.se/

Modell: Världens finaste vän Johanna (http://johannasphoto.blogg.se/)


RSS 2.0