The queen of wood anemones

 


Härlig dag!

Vilken häääärlig dag det har varit idag. Vaknade upp utvilad halv 1 av att solen löös ute! Johanna ringde även då och påminde mig om av den preliminära intagningen till gymnasiet visas idag. En eller två sekunder senare satt jag och skulle logga in och kolla hur det gått för mig. OCH JA! jag kom in på alla tre gymnasium jag sökte till. Börja till o med böla när jag ringde mina föräldrar, såå glaad! Även Johanna som sökt till samma gymnasium och inriktning som mig kom in. Vi är såååå glada båda två, våran dröm är uppfylld at moment!! Vi firade det genom att åka ner till hamnen och ta en glass i solen. Riktigt trevlig dag med en riktigt trevlig tjej, nej riktigt trevlig är hon inte, världens trevligaste tjej! utan att överdriva!!
Nu ska jag hjälpa mamma med maten som jag fick bestämma idag, kött m. pommes och vitlökssmör. Muuuuums!
Hare bäst!



At the harbour

Snygga tjejer dedär!





Smygtitt

Lägger upp bilder från igår senare ikväll... håll utkik! :)




Alltid denna tur..

Blir så aaarg! Allt började med att jag gick hem tidigare från skolan i fredags för jag kände mig febrig och hade ont i halsen, vilket jag då trodde var början till förskylning. Jag hade såklart rätt så nu har jag legat däckad i sängen fredag-måndag. Igår kände jag mig bättre och var uppe hela dagen. Okej nu till saken.. VÄDRET. Det har vart huuuur soligt som helst när jag har sovit och vart sjuk.. och så fort jag blir frisk vad händer? MUUULET!? vad är detta... skit..
(och inte nog med det, Johanna och jag ska fota idag, föörvåånad?)
...punktslut


Vill ha: Bikini



Tittade runt lite på nätet och hittade en skit fin bikini på H&M för bara 129 kr/top och 99 kr/nederdel. Skit snygga turkosa detaljer, come to mama!


CONVERSE


Mixturnering!

Har varit och spelat innebandy mestadels av dagen. Mixturnering betyder att alla medlemmar från klubben, och även tränare som vill komma delas in i  sex olika lag. Dvs. ungefär 7-8 spelare i varje lag som är blandade i alla åldrar från 5-40 någonting. Det var rätt så kul. Mitt lag van 2 matcher, spelade två oavgjorda och en förslust. Vi kom tyvärr inte till final, som jag förstod det kom vi 3:a eller 4:a. Bra spelat!



8/4

Igår var det en rätt så lång dag i skolan, så jag blev skittrött! När jag kom hem tränade jag styrketräning (dvs armhävningar, situps, hantlar osv) Senare på kvällen drog jag tsm men mamma ner och sprang i 40 min runt Ringvägen. Riktigt skönt var det!
Idag hade vi vårt 3: dje nationella prov. Vi har haft i Svenska där jag som helhet fick VG, och så har vi haft i No där jag som helhet fick MVG. Idag hade vi Engelska nationella där jag förhoppningsvis får G. Jag är skitdålig i Engelska så jag får hoppas på det bästa helt enkelt.
Nu ska jag bara ta det lugnt och njuuuuuta av att det är fredag! wihoo!



RSS 2.0