Bye long hair

Ska alldelles strax hoppa in i duschen, sen blir det o klippa sig, hoppas jag. Det svarar inte så får åka ner o kolla om de har dropin eller tid framförallt. Vill få bort en hel del från mitt långa slitna hår, jag älskar mitt hår, så långt, men det MÅSTE klippas! inget snack!

puss ♥


Varit duktig!

Va ute och sprang med mami en stund, drog ner till kvarnängen och sprang en runda! Var riktigt skönt! Det får vi göra om fler gånger, men spåret var riktigt kasst, så får nog springa någon annanstans tills snön smält bort helt! Nu blire FREDAGSMYS! imorrn är det match, är taggad redan nu! wihooo!


Vilda!


Våren är här... eller?

Grymt skönt väder har det varit de två senaste dagarna, varmt som satan, det beror ju ioförsig på vad man jämför med, jämför man med vad det har vart innan så är det jäkligt varmt iaf! Nu är det bara hoppas på att det blir ännu varmare och att sommarn kommer snabbt. Men om man kollar på vädret på mornarna verkar det som om sommarlovet får vänta ett tag.. :/ Sommarlov? om bara några månader, mindre än 3 månader om jag räknat rätt, står vi i skolans idrottshall och klassen kommer skiljas åt och kommer förmodligen aldrig mer o ses, de flesta av oss, usch rysningar! Man har ju växt upp med klassen och man vill inte lämna dem...
Nej inga sånna tankar nu (är ju trots allt ungefär 2,5 månader kvar) NU ÄRE BARA NJUTA AV VÅREN!


fettis- tisdagen

Känner mig skit febrig och hostar hela tiden så jag skippade träningen idag :/ Var verkligen taggad, men men sånt händer! Idag är det ju semledagen, fettisdagen, eller som jag kallar det - fettis- tisdagen! Ska smälla i mig en semla senare , men först ska jag nog försöka läsa lite ur boken "Kim novak badade aldrig i genesarets sjö" som vi just nu håller på att läsa i skolan, lite skum och svårläst bok men måste man så måste man.. nej nu blire att läsa som sagt! Hare!



träningsvärk!

Efter tre dagars träning så är jag utmattad och trött, men framför allt så har jag T.R.Ä.N.I.N.G.S.V.Ä.R.K. Men kul har det vart så egentligen inget att klaga över. Men tyvärr så kan jag ju då inte spela innebandy så bra så får nog hoppa träningen imorrn. hmm.. får tänka på det! Imorrn på förmiddan ska jag och johanna ut och fota tänkte vi, räck upp handen alla som inte blev förvånade! haha nej men vi har, eller egentligen var det ju jag, skit samma vi ska iallafall köra på en lite annorlunda grej så vi får hoppas att det blir bra väder. Det skulle ju inte förvåna mig direkt om det skulle bli snöoväder just när vi ska fota -.- Det blir alltid något som stör oss när vi ska fota, eller så är det bara dem gånger som man kommer ihåg, vettefan men så är det iallafall. Nej nu blir det nog sängen så man orkar upp imorrn. bye!




RSS 2.0