Top model

Har precis kollat klart på ett gammalt avsnitt av top model 11 tror jag det var. Tänkte blogga nu i väntan på de nya programmet av top model 15. Brukar ni kolla påre ? min favorit är helt klart Kayla, gillade henne när hon var blond men när dem färgade hennes hår rött blev jag tveksam, få se hur hon är ikväll. Nu ska jag mysa ner i soffan, hörs!



UPDATE: Hittade en grymt fin bild på kayla på en sida, model så de skriker om det!



Who's that chick?

Igår var nog den bästa frdagen på väldigt länge tror jag! hade så sjukt kul! Jag och några tjejer drog hem till Johanna och åt middag, och gud vad vi snackade, minst 1 timme! Maaassa skit snack om allt och alla! mohaha! nej inte riktigt men vi snackade en hel del iaf och hade sjukt kul! Något som måste göras om! Det behövdes verkligen igår efter en skit vecka i skolan rent ut sagt! Inte kul med ett prov sista lektionen på en fredag och speciellt inte efter en musiklektion! Men provet gick bra, iaf enligt mig. Nu äre vell bara se om jag räknade
rätt.. :bigeyes:

Nu ska jag öva på mitt tal som jag ska hålla i skolan.. suck inte kul! :thumbdown: Klassen har delats upp i två delar, ena hälften är nazister och andra halvan är demokrater. Som tur var blev jag demokrat, skulle aldrig klarat o stå där och berätta att t.ex. judarna ska lämna Tyskland osvosvosv. Aja då vare bara o öva sa jag va? Wish me luck!





Even brighter than the moon

Slutartid: 1/1600 ISO: 800

Tog några foton på fullmånen som är idag. Blev ett par bra bilder, enligt mig! Här får ni se två av dem.

 

 



Yesterday's work

Bilderna från igår:

 

 

 


My day

Jaha.. måndag igen då. Usch extra jobbigt idag att gå upp när man vaknar klockan 4 och kollar klockan o tänker "åh gud vad skönt, fredag igår, då kan jag sova ut idag" och sen upptäcker "vadfan det va ju söndag igår, skola idag, fan fan fan!". Aa ungefär sådär såg min morgon ut! inte kul!

Va på gymmet idag på idrotten, skit kul! känner mig skit stark nu, ska nog bli bodybuilder iaf!.. nej inte riktigt va!


Summer.. somebody?



We got an idea!

Förra veckan när vi : jag, Johanna, Jessica och Lovisa fotograferade så va vi även inne på en sida o fick lite inspiration till sminkningar, jag och Johanna såg då en sminkning där dem hade använt solros-blomblad till sminkningen. Vi använde den idén idag när vi drog o köpte en blomma (ingen aning om vad den hette) men skit samma... vi använde blombladen till sminkningen idag. Härmade vi dem? nope! helt annan blomma , vi gjorde det till vår egen grej helt enkelt!.. haha! ;)

Bilderna kommer imorrn!




Jeane Blush


Ska beställa hem en sån här what so ever! Helt vanlig sommarklänning att ha på stranden eller på kvällen till ett par smycken o high heels! löööv it!


sunset


Kärleksmums!

Jag och brorsan bestämde på vägen hem att vi skulle baka någonting när vi kom hem. Vi satte oss framför datan direkt och började söka på massa olika bakelser att baka eller hur man nu vill kalla det. Och efter tio minuters sittande framför datorn och sökandet efter vad vi skulle baka så kom vi på kärleksmums, och det var precis vad det blev. Står klara o färdiga att äta nu! typ... MUUMS!


förra veckans fotografering

Va iväg med Johanna, Natta och Jossan och fotade Natta och Jossan när dem red förra veckan. Blev värsta snöstormen när vi skulle dra dit men vi sket i det drog iallafall, och det blev trots det ett par bra bilder. Hästar är inte riktigt min grej om man säger så. När Natta och Jossan tog in hästarna i stallet stog jag och Johanna i ett hörn och skyddade våra kameror, aa ni kan ju själva fatta hur töntiga vi såg ut! Och det blev ju inte bättre att dem drog utan oss med sina hästar och vi var kvar med en häst vars ras är en av det störsa hästarna i världen, och den blev ju inte direkt glad när den stod själv i sitt bås, den lät och höll på och jag och Johanna eller iaf jag var livrädd. Ni kanske förstår min räddsla till hästar nu. Skit fina och söta men LÄSKIGA! haha... :blush:



Seg dag!

Första skoldagen efter jullovet idag, på sista terminen, seg dag höll på o somna lite då o då på de sista lektionerna kände jag. Känns fan lite synd att de bara är några månader som är kvar av grundskolan sen är det vidare till gymnasiet.. hmm.. men innan det är det alla nationella proven och en massa annat skit som måste göras, känns rätt stressigt!
Ikväll är det innebandy träning, trött men taggad! bara att köra!


Bilderna från idag!

Blev bra bilder idag. Lovisa som sminkade oss alla, alltså mig, Johanna och Jessica gjorde det grymt bra! Undra hur många gånger jag sa det idag! (för att se sminkningarna närmre kolla inlägget under!) De ända problemen i fotograferingen idag var att det blåste hur mycket som helst och att solen gick ner för fort, kanske i ju för sig var för att vi tog lite för lång tid på oss med sminket, men dumt att klaga fick till ett par bra bilder iallafall som jag tänkte lägga upp! eeenjoy!

Modell: Jessica
Fotograf: Jag

Modell: Lovisa
Fotograf: Jag

Modell: Johanna
Fotograf: Jag

Make up - klart!

Lite bilder på sminkninar på Johanna, Jessica och mig.
Alla sminkninar är gjorda av Lovisa.

Modell : Johanna
Makeup-artist : Lovisa

Modell : Jessica
Makeup-artist : Lovisa

Modell : Jag
Makeup-artist : Lovisa

Photoshoot

Sådär! nu är jag klar och ska snart dra iväg och ta bussen och möta upp Johanna för att sedan ta oss till Lovisa och Jessica där vi ska ha en liten photoshoot! ska bli skit kul! taggaad! såhär dagen innan skolan börjar :thumbdown:
Nej nu måste jag dra iväg! ha´t! ;)

Första inlägget!

Jahopp.. vafan ska man skriva? Välkommen till min blogg. Du kommer kunna läsa om min vardag, och även se bilder som jag själv tagit vilket är ett stort intresse.
Hoppas du gillar min blogg och fortsätter läsa den helt enkelt! :thumbup:


Min kamerautrustning




1. Systemkamera i märket Canon EOS 1000D

2. Zoom-objektiv i märket Canon, EFS 55-250mm
3. Standard-objektiv i märket Canon, EFS 18-55mm

4. Extern blixt i märket Canon Speedlite 430EX ll

5. Stor kameraväska i märket Canon
6. Liten kameraväska i märket Lowepro

RSS 2.0