handmade

Igår på förmiddagen, medans sötnosarna (katterna, som för övrigt är sjukt söta när de sitter bredvid mig just nu och undrar vad fan jag håller på med!) sov hade jag verkligen ingenting att göra, var så uttråkad så jag flätade ihop några läderband och gjorde ett armband. Har kollat runt lite i butiker, och ja ni får såklart tycka vad ni vill men jag tycker det blev riktigt bra och skulle kunna vara köpt, okej lite överdrift men vafan för att vara gjort av mig var det snyggt, punktslut!! knäppningen var vell inte den snyggaste men det funkar ju!.. jajaja här kommer bilder! :D





Nya familjemedlemmar!

I några veckors tid nu, vi började bara någon vecka efter att skuttan hade dött så har vi vart tvugna att kolla på ett nytt djur. Vi ville inte köpa en till kanin för vi skulle aldrig hitta någon som var i närheten av så söt och gosig som hon var, så vi bestämde oss för att kolla på en katt istället. Som sagt så har vi kollat runt lite på nätet en tid nu och i onsdags så hittade vi våra sötnosar, två honor på 11 veckor! Vi var och hämtade dem i torsdags och sen dess har de varit här hemma. Så söta och sociala. Eftersom jag inte haft katt sen jag var 1 år så känns det så annorlunda att ha två katter som sover med en, men dumt att klaga, så otroligt mysigt! tänkte dela med mig av några bilder på dem, nu ska jag gå ner och gosa med dem ..bli avundsjuka! mohaha...
Tigriz

Vilda

Tigriz och Vilda


14 februari

..och alla hjärtans dag. Våran familj är en sån som firar för minsta lilla sak så idag blev det godare mat än vanligt och mys! Jag köpte faktiskt en ask med chokladhjärtan till familjen! Bakade även brownies efter skolan med johanna
I skolan blev det också lite godis, Lovisa vaknade tydligen på rätt sida i morse och tog med gelehjärtan till klassen, söt hon e!
Nej nu blir det o kolla vem som åker ut top model idag.. hare!




Nationella i Svenska - Check!

I tisdags var det svenska nationella prov del A tror jag det var. Det var iaf läsförståelse och idag var det del C om jag inte minns fel. Idag skulle vi skriva en uppsats och fick välja mellan 4 olika ämnen och genre. Det gick bra för mig och jag känner mig nöjd. Lite segt bara att sitta och skriva en uppdats i 2 och en halv timme. Aja det var rätt lätta prov och nu är det avklarat! skönt!
Vilket skit väder det hart varit idag, usch. När man tror att det äntligen ska bli vår så blir det vinter igen! Hatart!



two days without you

Första dagen på veckan är alltid värst, men den här dagen måste slå alla. Det var inge kul o börja dagen med simning, livräddning rättare sagt. Vi skulle simma till andra sidan av bassängen och dyka ner och dra upp en docka, sen skulle vi dra en kompis eller dockan tillbaka till där vi startade. Det var skit jobbigt, men jag klarade det och det är vell det viktigaste?
Imorrn är det svenska nationella, usch känns jobbigt, allt är jobbgt nu förtiden :/
Nej nu ska jag kolla på första sesongen av solsidan och ta en skål glass, det är jag värd!
tycker jag...


åh, så grymt söt man kan vara då!

 

 


life must go on!

Igår var en jobbig dag, grät från morgon till kväll, och även lite idag. Men det var inge fel med det, vem fan gråter inte efter att någon dött? Man måste få gråta, men man kan inte gråta all oändlighet åt något man ändå inte kan göra något åt. Så jäkla synd att sånt här måste hända bara...
Vi i familjen försökte rädda den här skit helgen idag iaf med att åka till farsta och kolla lite, få tankarna på andra spår helt enkelt, och det lyckades vell.
Nu blir det o ta en dusch efter att ha kollat på Solsidan som för övrigt är en grym serie, och sen blir det nog att sova! Det är ju skola igen imorrn igen trots allt.. jippie! :thumbdown:



 


i did it!

Gud vilken skön torsdag! Började med att vi hade no-prov, som gick skit bra! Sedan tog hela klassen bussen ner till ishallen o åkte skriskor, as kul! Sån skillnad mot skolans spolade is! När vi sedan kom tillbaka till skolan hade vi redovisning på våra so/sv arbeten som vi hållt på med en tid nu. Ni som läst min blogg tidigare kanske kommer ihåg att jag snackade om att halva klassen skulle vara nazister och andra halvan skulle vara demokrater. Aja iaf så skulle alla i klassen hålla ett tal, jag tycker mitt tal gick bra! Var jätte nervös innan men efteråt var det så himla skönt o känna att man äntligen var klar. Har inga problem att prata inför klassen annars, men när man står när längst fram i klassrummet och känner att hela klassen sitter och glor på en så.. aa ni fattar! usch! gud vad skönt att vara klar!


details


RSS 2.0