Packat och klart!

... nästan iaf! Skor och kläder är klart bara nån tröja kvar! och justfan sovkläder!.. ehm iaf sen är det bara alla laddare till kameran, mobilen, sminket får jag inte glömma och inte datorn heller för den delen, plattången och ja! jag lär få hålla på hela kvällen dvs!

Imorrn drar vi till GOTLAND ffs!


Cykeltur i solnedgången




Världens bästa föräldrar!

Idag drog jag tillsammans med Bibbi till haninge, var inte ute efter något speciellt eftersom jag köpt en hel del nu senaste tiden, det blev istället att bara kolla och även luncha. Vi gick även in i en inredningsbutik med saker i en stil som jag ääälskar och jag hittade dessa hjärtan på bilden nedanför med texten "världens bästa mamma" på den ena och "världens bästa pappa" på den andra, som jag sedan gav till mina älskade föräldrar!


Kärlek vid första ögonkastet..



Var inne i stan med familjen hela dagen igår, och då menar jag heeela dagen. Var helt slut efteråt! Köpte bl.a denna skönhet på OHIO på Sergelgatan. 129:- De har förövrigt sjut snygga och tunga metall halsband och inget plastskit! Har köpt ett halsband där tidigare som också är skitsnyggt och som EJ gått sönder eller tappat pärlor eller liknande som tyvärr händer med vissa butikers smycken! Älskar affären! Så åk dit om du gillar sånna halsband!
...Bara ett tips lixom!


Landet

I tisdags kom jag hem efter att ha varit på mitt landställe med familjen och några i släckten! Skönt att få komma iväg! Vill tillbaka redan! Det blev bl.a. att cykla och ta några bilder vid sjön ena dagen och sedan blev det att köra gokart! Sjukt kul trots att jag bara åkte en runda för efter det blev det att stå bakom kameran och fota när min brorsa min pappa och mina 2 farbröder körde. Tänkte lägga ut bilder senare från gokarten..
Vi åkte även till ett ställe nån timme bort från mitt landställe och kollade på kläder och annat. För min del blev det ett par nya converse, röda den här gången!


Dag på nixta

Idag drog jag ner till nixta med Johanna, OCH JAG BADADE FAKTISKT! Det var iskallt när man gick i men det blev rätt varmt efter en stund så man kunde doppa sig! Och ja.. det var faktiskt rätt så skönt! ^^ Vi satt där och snackade och badade som sagt innan det var dags att dra hem igen!
Nu blir det att tagga för fotbolls- VM, komigen nuråååååå SVERIGE!


Slapp-dag

Idag blir det en riktig slapp dag för min del. Är sjukt trött och seg och skulle kunna somna närsom! Ska nog gå ut en stund ändå för det känns som om det är syrebrist här inne just nu!
Har legat i soffan och kollat på fotbolls-VM, det går ju riktigt bra nu! 3-1 mot Australien! GO SWEDEN!


Cykeltur med mami!


Idag drog mamma och jag iväg med cyklarna och cyklade ner till en sjö nära oss. Vi badade inte, men skulle inte banga på och åka ner dit imorrn och ta ett dopp eftersom det är så himla varmt ute nu! loveit!




gino


Köp frukter som du gillar + vit choklad -> Dela all frukt till så stora bitar som du vill -> Hacka/riv den vita chokladen och strö över frukten -> in i mikron i 1-2 min -> AND WOALA så har du gjort gino! så gott!!!!

 

 


Kaos med brudarna!

Igår blev det en helt underbar kväll. Dagen som skulle bli en "chilldag" men som började med kaos med missade bussar och skit blev tillslut riktigt lyckad. Allt började med att Jessica messade mig och sa att Johanna hade missat bussen, 1 sek senare ringer jag iklädd i pyjamas och i panik och undrar vart bussen är.. inser sedan att jag också kommer missa bussen. Det gjorde så att Jessica var tvungen att hoppa av på vägen. När vi båda satt på busshållsplatsen och väntade på att nästa buss skulle komma kommer jag självklart på att jag har glömt ett par saker hemma så jag låser upp cykeln och åker fortare än en cykel ska gå (tyckte jag iaf) hem och hämtar grejerna och sedan cyklar jag llika fort tillbaka och vi sitter återigen och väntar på bussen. När vi äntligen kommit på bussen, handlat allt vi ska kommer vi tillslut hem till Johanna och packar alla väskor och madrassen och maten och allt vad det var på cyklarna hinner vi inte längre än uppför backen vid henne så kommer hon självklart på att hon också glömt lite saker. Så hon springer tillbaka och hämtar sakerna och en dryg halvtimme är vi äntligen hos Johannas mormor och morfar lite sådär halvt ofräsha och stressade. Fort in och göra oss lite iordning och sen blev det o dra o käka på pizzerian! .... phuuuuu! Gud och vi som snackade om en "chilldag" nere på stan. HAHA!

Lite senare igårkväll när vi kom hem så gjorde vi iordning gino. Så grymt gott! När det var uppätet blev det och sitta ute på terrassen och snacka om ALLT MÖJLIGT, gud vet hur mycket vi snackade om! Sedan tappade vi upp badvatten till bubbelbadet och hoppade ner med ett glas cola i handen och en massa ljus och musik i bakgrunder! Så ja.. ni förstår att det var verkligen helt grymt! ni är bäst brudar!



Sunny, yesterday my life was filled with rain...

Nej inte riktigt... FÖR gud så skönt det är ute nu asså, sitt inte inne vad du än gör. Njuuuut!
Har suttit ute ett tag i värmen med en glass i handen, så skönt!
Inte så mkt planerat för dagen, men ikväll däremot blir det tjejkväll med Johanna och Jessica! Bubbelbad o fruktsallad, ansiktsmask och skitsnack! Dethär här det bästa med sommaren, man kan göra i princip vad man vill med de bästa personerna!




utgång

Nu drar jag till byn och träffar underbara vänner och spenderar resten av kvällen med! Sen sova hos johanna med jessica! Myyyyys!


Black and white

| Canon 1000d - Canon Lens EF 1.4 |


Foto - Jag (http://emmanilssonsfoton.blogg.se/)

Modell - Jessica Hellgren

 


Canon lens ef 50mm 1.4

Äääääntligen säger jag bara! Har fått mitt sjukt efterlängtade objektiv nu!! Ni som följt min blogg kanske kommer ihåg att jag skrev att jag egentligen skulle fått det till min födelsedag (6 maj) men att det var försenat! SÅ NU.. två månader senare har jag äntligen fått det! och jag släpper det absolut inte nu!!!! Har testat det lite och jag är så jäkla nöjd! Väntan var helt klart värt det! Objektivet passar til all möjlig fotografering men mestadels för porträtt och ja.. helt vanlig fotografering egentligen enligt mig!
Objektivet är verkligen att rekomendera!

Bilder tagna med Canon Lens EF 50mm 1.4








Redigering


RSS 2.0